Astazi va recomandam piese moderne de mobilier pentru locuinta dumneavoastra, daca sunteti in situatia de a incepe redecorarea sau chiar si renovarea acesteia.

Uneori, schimbarea felului in care arata locuinta noastra este un lucru necesar. Astazi, se gasesc in comert foarte multe produse noi, foarte atragatoare care pot schimba complet aspectul casei noastre.

Nu mai este un lucru costisitor si dificil sa schimbam locul in care ne petrecem cea mai mare parte din viata noastra, zi de zi!

Acest lucru il putem realiza cu usurinta fara a fi nevoiti sa zugravim intreaga casa. Poate fi o casa mai veche sau un apartament foarte cochet sau chiar si spatiul biroului unde lucram noi sau alte persoane.

Cu putin ajutor din partea noastra, orice tip de incapere poate fi schimbata complet ca aspect.

Cum puteti redecora locuinta dumneavoastra, fara a cheltui in mod excesiv?

Daca ati decis sa schimbati complet aspectul casei unde locuiti, noi va recomandam sa schimbati cate ceva in domeniul mobilierului, pentru inceput.

Nu este nevoie sa cumparati setul complet de mobila pentru fiecare camera in parte. Puteti inlocui piesele mici de mobilier, cu altele noi care se asorteaza intr-un mod foarte placut cu cele vechi, mari si clasice.

Spre exemplu, puteti inlocui comoda TV, cateva noptiere, o masa sau numai scaunele, un dulap mai vechi cu unul de tip nou, modern cu multe sertare. Sau puteti cumpara in mod suplimentar etajere foarte interesante, canapele sau fotolii estetice si aprins colorate.

Noptiere foarte moderne veti gasi cu usurinta cu ajutorul magazinului online Cautmobila.ro. Acesta este un site complex care are foarte multe contracte comerciale cu alte magazine moderne de mobila online, apreciate deja de foarte multe persoane din Romania.

Spre exemplu, in momentul de fata sunt disponibile mai multe modele noi de noptiere chiar foarte estetice.

Pe site-ul Esteto.ro este disponibil un model interesant si rustic de noptiera Dulap lateral/Noptiera cu 2 rafturi deschise, Design industrial – Caerus Capital.

Este o piesa de mobilier realizata in stil vintage. Poate fi folosita pentru redecorarea dormitorului, a holului sau chiar a living-ului. Prezinta doua rafturi.

Desi spatiul de depozitare din interior nu este foarte mare, puteti pune cateva lucruri fara probleme. In exterior se pot pune carti, reviste, obiecte utile pe care le puteti tine in apropierea patului.

Sau, reprezenta un suport frumos pentru o vaza inalta sau pentru o floare sau chiar si o statueta poate sta foarte bine pe ea, daca noptiera este folosita pentru redecorarea holului sau a sufrageriei dumneavoastra.

Dimensiunile acestei noptiere sunt urmatoarele: 37x30x81 cm. Pretul este foarte bun, de numai 462.39 lei.

Alta recomandare!

Un alt model, mult mai interesant care va poate avantaja, comercializat de catre acelasi magazin online Esteto.ro este Noptiera HM Fiona 48x37x55 cm. Este realizata din lemn masiv de culoarea ciresului si are cadrul facut din otel negru.

Este vorba despre o piesa mica de mobilier care reuseste intr-un mod foarte ingenios sa imbine doua stiluri importante, respectiv stilul industrial (rama metalica) cu cel retro (lemn masiv).

Pentru ca are marginile lucrate cu grija si colturile rotunjite, este o piesa de mobilier foarte prietenoasa si pentru copii. Daca aveti copii mici, nu se vor accidenta usor. In sertarul si raftul acestei noptiere, puteti depozita tot felul de lucruri utile.

Poate fi folosita ca noptiera pentru paturile de tip HM Veronica, HM Viera sau HM Violeta comercializate de acelasi furnizor. Produsul are urmatoarele dimensiuni: 48x37x55 cm si costa doar 667.48 de lei.

5 thoughts on “Piese moderne de mobilier pentru orice tip de locuinta

  1. Subiectul abordat in articol este de actualitate si cred ca ar trebui sa fie cunoscut de cat mai multe persoane. Multumesc echipei Mosho pentru ca aduc in atentie aceste aspecte importante.

  2. Ma surprinde cat de bine este structurat articolul si cat de usor este de urmarit informatia prezentata. Felicitari autorului pentru munca depusa! Este o lectura placuta si educativa.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre subiectul abordat si apreciez efortul autorului de a oferi detalii relevante. Cu siguranta voi reveni pe acest site pentru mai multe informatii.

  4. Ma bucur ca am dat peste acest articol pe Mosho.ro. Subiectul este de actualitate si bine documentat, iar parerile exprimate sunt argumentate corespunzator. Astept cu nerabdare urmatoarele articole ale autorului pentru a ma informa in continuare.

  5. Articolul de pe Mosho.ro este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre subiectul abordat si apreciez efortul autorului de a aduce in prim-plan acest aspect. Mi-ar placea sa citesc mai multe articole de acest gen pentru a-mi completa cunostintele.

Comments are closed.